Přidat téma | Úvodní strana | ||
Nové díly před chipem 1.9JTDm Stilo MW | ||
![]() | Autor:
eskimo
Datum:
05.06.2013, 17:24:40
Ahoj chlapi, v nastávajících dnech budu s velkou pravděpodobností kupovat novou dvouhmotu(spojka ne, ta je tam dávaná před 40tkm),a když už to bude rozdělaný, tak bych se kouknul i na turbo, který mi řijde, že malinko hvízdá. No a jelikož se může stát, že u něj taky dojde na výmenu, tak sem uvažoval, že když už budu měnit tyhle dvě zásadní věci, tak bych to nechal i chipnout. Samozřejmě s tím vším mi vrtá hlavou, jestli kvůli chipu: 1. dát nějaký větší turbo....samozřejmě pouze pokud existuje nějaké, které pasuje bez jakýhokoliv mechanickýho zásahu, místo stávajícího. 2. koupit dvouhmotu, která snase víc než original a aby tam taky pasovala bez zásahu...existuje taková? podle obědnacích kódů jsem nic nenašel, ale i přesto se ptám. ze 2.4JTDm nepůjde/půjde? 4válec/5válec....nebude to dimenzovany na jiný kmity? Bude to chipovat nějakej kamarád mýho dobrýho kamaráda, kterej je prej vyhlášenej a jezdí vrchy a má dvojkovýho golfa s 1000koněma.....co je na tom pravdy nevim, jméno sem zapomněl. nedělá to tak, že nahraje soft a jede do řiti, ale ladí to přímo s dotyčným v autě dokud to není podle jeho poředstav. každopádně sem teď jel v O2 4x4 a passat b5 a oboje mělo chip od něj. ani jedno nehulilo a mělo krásnej průběh krouťáku. | |
Re: Nové díly před chipem 1.9JTDm Stilo MW | ||
![]() | Autor: eskimo Datum:07.06.2013, 21:06:58 Fakt nikdo žádný rady chlapi? | |
Re: Nové díly před chipem 1.9JTDm Stilo MW | ||
![]() | Autor: honzaitc Datum:09.06.2013, 11:01:47 upraveno 09.06.2013, 11:05:18 No tak turbo jen tak "kus za kus" tam nepasuje žádný. Dvouhmota je stejná pro 4válec JTD a JTDm a 5ti válec JTD, když koukneš do Eperu, najdeš tam všechny čísla, jako náhrady zaměnitelný mezi sebou. Toto platí pokud se jedná o italský převodovky. Pokud tam máš převodovku GM, tak to nevim co stim, nejlíp hodit do šrotu ![]() | |
Odpovědět na tento příspěvek | ||
|